Borang Pertanyaan

Name:
Email Address:
Hand phone no:
Alamat :
Berminat Untuk : Turun Berat badan
Naik Berat badan
Sarapan Sihat
Tingkatkan Taraf Kesihatan
Pendapatan Sampingan
Lain lain (Sila isi ruang dibawah)
Lain Lain

This contact form was created by Freedback.

Wednesday, June 19, 2013

TRANSFORMATION MY SELF AND HUBBY

assalammualaikum...

have u had your shake today? :)

Hari nie baru berkesempatan nak buat gambar transformasi me and my hubby..bila tgk sendiri gambar sebelum consume herbalife memang rasa macam tak percaya diri sendiri begitu tembammmmsss,warna kulit tak sekata,kulit kusam and macam-macam lagi la..

Syukur Alhamdulillah di pertemukan dengan HERBALIFE yang menyelamat kan diri nie dari jadi begitu tembammmss lagi.Now dah 2 tahun lebih consume HERBALIFE and pertama kali consume waktu pregnant.Dan dah 2 tahun juga bersahur and berbuka dengan nutrisi yang awesome ini..So tak de masalah untuk perempuan yang pregnant coz HERBALIFE bukan UBAT tapi ia adalah NUTRISI..banyak beza tue yer and kena betul2 faham.Sepanjang waktu pregnant bila amik shake lagi bertambah energy,banyak beza dari waktu pregnant anak pertama.Pregnant anak pertama memang energy low sesangat dan pemakanan pun  tak jaga sebab tue badan pun naik.

So pada sesapa yang nak consume HERBALIFE jgn ragu2 lagi coz HERBALIFE dah 32 tahun di dunia dan lebih 70 juta testimoni yang berjaya dengan HERBALIFE.

Bagi saya kesihatan tue tak ternilai harga nya, apa guna bila banyak duit tapi kesihatan kita ada masalah.Coz rata2 bila dah tahu pasal harga terus senyap, for me DONT BUY FOR THE PRICE,BUY FOR THE VALUE.Sebab apa saya tak bagi DISCOUNT kat kawan2 mahu pun orang lain Kerana bukan sebab menjual tapi sebab membawa NILAI produk kepada orang ramai.. we are the brand!







Msg/Whatapps/Wechat: 0126357135
Yahoo Massenger :Shogun_alsamurai
Email:maaeherbalife@gmail.com