Borang Pertanyaan

Name:
Email Address:
Hand phone no:
Alamat :
Berminat Untuk : Turun Berat badan
Naik Berat badan
Sarapan Sihat
Tingkatkan Taraf Kesihatan
Pendapatan Sampingan
Lain lain (Sila isi ruang dibawah)
Lain Lain

This contact form was created by Freedback.

ORDER NOW

Bagaimana membuat tempahan produk daripada saya :

1) E-melkan pesanan anda berserta dengan informasi diri anda iaitu nama, alamat emel dan nombor telefon untuk memudahkan proses monitoring service. Selepas anda menghantar e-mel tersebut saya akan menghubungi anda dalam masa terdekat untuk memberitahu bagaimana cara untuk melakukan pembayaran.

2) Anda boleh menghubungi saya melalui facebook dengan menghantarkan mesej kepada saya melalui facebook. Dan seperti kaedah pertama, anda diminta untuk menyertakan sekali nama, alamat emel serta nombor telefon. Selepas anda menghantar mesej tersebut saya akan hubungi anda dalam masa terdekat.

3) Anda juga boleh terus menghubungi saya melalui telefon bimbit. Anda boleh menghantar sms ataupun terus menghubungi saya.

ALAMAT EMEL :

PUAN EFFA EZZANIE : effa_efzanie@yahoo.com.sg

ENCIK AZIM : areziem.meizera@facebook.com

FACEBOOK :NO TELEFON :

PUAN EFFA EZZANIE : 014-7363493

ENCIK AZIM : 012-6357135


Msg/Whatapps/Wechat: 0126357135
Yahoo Massenger :Shogun_alsamurai
Email:maaeherbalife@gmail.com


Pasti anda tertanya-tanya mengapa saya tidak menyediakan perkhidmatan order online dan menerima bayaran melalui kad kredit bukan? Maka ini adalah jawapan saya terhadap persoalan anda :

1) Jika saya menyediakan perkhidmatan seperti itu saya tidak dapat memberikan servis pemantauan (monitoring service) yang saya janjikan untuk berikan secara percuma kepada pelanggan saya.

2) Sesetengah pelanggan kurang percaya dengan wujudnya pelbagai kes penipuan sebelum ini, maka dengan memberikan nombor telefon saya dan url facebook saya, sudah pasti anda dapat menjejaki saya jika saya menipu anda.

3) Saya tidak dapat menambah kenalan baru serta tidak dapat memberikan servis yang memuaskan hati.

4) Saya akan lari daripada tujuan asal saya daripada ingin membantu orang kepada ingin mendapatkan wang semata-mata. Dan inilah adalah sesuatu yang amat bercanggah dengan prinsip pengedar herbalife.\